Blog meerminnenverdrinkenniet.nl

Blog meerminnenverdrinkenniet.nl in de lucht!

Sinds een uurtje of twee is meerminnenverdrinkenniet.nl in de lucht! Ik ben zo ongelofelijk trots op dit blog ♥ 

Het heeft de naam van mijn nieuwe boek Meerminnen verdrinken niet, een spannend historisch verhaal voor jong en oud over de vergeten Stormramp van 1911.

Minstens twee keer per week zal ik op dit blog heerlijk leesvoer delen: een lekkere versnapering voor lui-op-de-bank of gewoon een tussendoortje op het werk. Ik zal je tongstrelende en hilarische zoute en zoete (Zeeuwse) recepten geven en je meer vertellen over mosseldorp Bruinisse Toen & Nu. Ik geef je er uitgaanstips. Ik laat je kennismaken met interessante Zeeuwen en hun binding met dat land in zee en laat je vooral genieten van Zeeland. Ook zul je op dit blog regelmatig leuke achtergrondverhalen over ‘Meerminnen verdrinken niet’ vinden. Ik raak maar niet uitgepraat over dat boek ;).

Laat het je smaken

Ik hoop dat mijn leesvoer je zal smaken. Ik doe in elk geval mijn best voor een glimlach, liefst zo nu en dan een onderdrukte schaterlach (als jij op de bank zit te lezen en de rest van je gezin is aan het bingewatchen op Netflix óf als je op je werk tussendoor een blogje verorbert en je eigenlijk heel hard bezig hoort te zijn met iets superserieus…).

Ik hoop dat je veel leeshonger hebt. Tast toe op meerminnenverdrinkenniet.nl!

Over Saskia Maaskant

Ik ben een Nederlandse jeugdboekenauteur. In 2021 vier ik mijn tienjarig jubileum! Ik debuteerde in 2011 met de roman 'De Verteller van Beorga'. Mijn tweede roman 'Kieuw' werd genomineerd voor diverse prijzen in Nederland en Vlaanderen en won de Accolade voor het 'Beste Jeugdboek' (Zeeuwse Boekenprijs). 'Dromer' - mijn derde roman - won 'De Kleine Cervantes 2018'. Zomer 2020 verscheen mijn historische roman 'Meerminnen verdrinken niet'. Over een stormramp, een mosselvissersdorp en een meisje. Het boek werd bijzonder goed ontvangen. Het werd o.a. getipt door de Jonge Jury en door Martine Letterie 'De parel van 2020' genoemd in de eindejaarsaflevering van de GVP (de Grote Vriendelijke Podcast). Al in oktober 2020 kwam de herdruk.