Een vinnige kerst

‘Een vinnige kerst’ – een (gratis) kerstverhaal

Kruip deze kerstvakantie op de bank, in bed of op een lekkere stoel met mijn cadeau aan jou: een (gratis) kerstverhaal!

Een kerstverhaal voor iedereen

Moeten thuisblijven is voor veel mensen heel naar. Door de tweede lockdown ziet het er niet naar uit dat we veel kunnen gaan doen in de kerstvakantie, maar lezen kan áltijd! Dus heb ik in een spontane bui iets bedacht om weg te geven. Een kerstverhaal! Het is mijn cadeau aan jou. Of je nu jong bent of oud, dit verhaal is zalig en barst van de humor.

Met de personages van ‘Meerminnen verdrinken niet’

Ga jij nog een keer, of voor de eerste keer, mee naar Bruinisse in 1911, met Janna? Ga je mee naar de kroeg op kerstavond? Ontmoet oom Wolfert, Stoffel, Dies en Marinus. Ga mee aan tafel, met een grote groep mensen, om te genieten van het feestmaal dat tante heeft gemaakt. En ontdek welke wilde plannen Janna voor kerstochtend heeft…

In ‘Een vinnige kerst’ breng ik hoofdpersoon Janna en mijn favoriete personages uit ‘Meerminnen verdrinken niet‘ nog eens tot leven. Maar je hoeft het boek beslist niet te hebben gelezen, het verhaal staat op zich!

Downloaden óf verder lezen op meerminnenverdrinkenniet.nl

Je kunt het kerstverhaal ‘Een vinnige kerst’ (gratis) lezen via mijn blog meerminnenverdrinkenniet.nl .

Lees je ‘Een vinnige kerst’ liever op je e-reader? Of liever als e-book op je iPad of smartphone? Klik dan op de downloadknop hieronder.

Over Saskia Maaskant

Ik ben een Nederlandse jeugdboekenauteur. In 2021 vier ik mijn tienjarig jubileum! Ik debuteerde in 2011 met de roman 'De Verteller van Beorga'. Mijn tweede roman 'Kieuw' werd genomineerd voor diverse prijzen in Nederland en Vlaanderen en won de Accolade voor het 'Beste Jeugdboek' (Zeeuwse Boekenprijs). 'Dromer' - mijn derde roman - won 'De Kleine Cervantes 2018'. Zomer 2020 verscheen mijn historische roman 'Meerminnen verdrinken niet'. Over een stormramp, een mosselvissersdorp en een meisje. Het boek werd bijzonder goed ontvangen. Het werd o.a. getipt door de Jonge Jury en door Martine Letterie 'De parel van 2020' genoemd in de eindejaarsaflevering van de GVP (de Grote Vriendelijke Podcast). Al in oktober 2020 kwam de herdruk.

Een gedachte over “‘Een vinnige kerst’ – een (gratis) kerstverhaal

Reacties zijn gesloten.