Meteen naar de inhoud

De Verteller van Beorga

De Verteller van Beorga

Uitgeverij Davidsfonds
mei 2011 / softcover, 187 p. / ISBN 978 90 5908 401 8

Genomineerd voor de Zoute Zoen publieksprijs 2010.

Het land Beorga ligt in de mooiste vallei ter wereld. Op de langste dag van het jaar komen de Beorgiërs altijd samen rond het huis van de Verteller, die hen een verhaal vertelt.
Maar dit jaar worden ze opgewacht door Venn, de kleinzoon van de Verteller. Bijna een jaar is Venn weggeweest, naar het mysterieuze land achter de Arduus. Daar wonen de Fauna, de mensen die in dieren kunnen veranderen. Zij voeren al jaren oorlog met de Fabula, de sprekende dieren. Voor de Fauna is Venn ‘Savinto’, de redder die een einde zal maken aan de strijd tussen Fauna en Fabula.
Met behulp van de knappe Amelle wordt Venn voorbereid op zijn moeilijke opdracht. Gaandeweg leert hij meer over het bijzondere volk en over zichzelf. De terugkeer naar Beorga wordt steeds moeilijker… De Verteller van Beorga is een origineel fantasyverhaal vol avontuur en liefde. Over opgroeien, keuzes maken, op zoek gaan naar jezelf en het lot.

Bekijk de boektrailer!

Praktisch:
Vanaf 12/13 jaar (ook geschikt voor volwassenen)
Softcover, 187 p.
Formaat 14,5 x 22 cm
NUR 284
ISBN 978 90 5908 401 8
Prijs € 15,95

Ik vertelde meer over ‘De Verteller van Beorga’ in het televisieprogramma ‘Schrijvers en Schilders’. Bekijk de uitzending hier.