De Verteller van Beorga

De Verteller van Beorga
Origineel fantasyverhaal vol avontuur en liefde.

Over opgroeien, keuzes maken, op zoek gaan naar jezelf en het lot.

bestel nu

Nominatie

Zoute Zoen publieksprijs 2010

4,8/5

Rating op
bol.com

Het verhaal

De Verteller van Beorga

Het land Beorga ligt in de mooiste vallei ter wereld. Op de langste dag van het jaar komen de Beorgiërs altijd samen rond het huis van de Verteller, die hen een verhaal vertelt.
Maar dit jaar worden ze opgewacht door Venn, de kleinzoon van de Verteller. Bijna een jaar is Venn weggeweest, naar het mysterieuze land achter de Arduus. Daar wonen de Fauna, de mensen die in dieren kunnen veranderen. Zij voeren al jaren oorlog met de Fabula, de sprekende dieren. Voor de Fauna is Venn ‘Savinto’, de redder die een einde zal maken aan de strijd tussen Fauna en Fabula.
Met behulp van de knappe Amelle wordt Venn voorbereid op zijn moeilijke opdracht. Gaandeweg leert hij meer over het bijzondere volk en over zichzelf. De terugkeer naar Beorga wordt steeds moeilijker…

De Verteller van Beorga is een origineel fantasyverhaal vol avontuur en liefde. Over opgroeien, keuzes maken, op zoek gaan naar jezelf en het lot.

BESTEL NU

Genomineerd voor de Zoute Zoen publieksprijs 2010.

Lezers over het boek

De Verteller van Beorga

Ilse

review op goodreads

‘Knap boek. (…)
Volgens mij is dit een boek om meerdere malen te lezen.’

De Verteller van Beorga

Sanko

review op bol.com

‘Wat een fantasie heeft Saskia Maaskant. (…) Ook geschikt voor volwassenen die van een mooi fantasie verhaal houden.’

Kieuw Saskia Maaskant

Leejo

review op bol.com

‘Een leuk en spannend boek. Niet alleen voor jongere, maar zeker ook voor volwassenen die van fantasie houden. Lekker leesbaar. Voor de jeugd een boodschap om meer in zichzelf te geloven en te vertrouwen. Een ambitieuze en veelbelovend schrijfster die zich inleeft in een fantasieverhaal.’

Lees hier alle lovende recensies.

De boektrailer

Bijna uitverkocht!