Maaskant Schrijft Saskia Maaskant

Maaskant schrijft – zo logisch als wat

Geen reacties

Foto van auteur

By Saskia Maaskant

17 november 2023. Daar sta ik dan, op Blaak 40 in Rotterdam. Een eigen Kamer van Koophandel-nummertje rijker.

Maaskant schrijft is een droom die uitkomt

Maaskant schrijft. Mijn eigen onderneming. Een droom die uitkomt.

Sinds 2011 doe ik niets liever dan de schrijfkeuken induiken om daar de lekkerste teksten en verhalen te brouwen. Inmiddels ben ik zes boeken en honderden SEO-teksten verder. En ik ben het koken, eh schrijven, nog lang niet beu.

Ik geef jou een richtlijn als je niet weet waar je moet beginnen met je nieuwe of huidige website. Ik kan je vertellen hoe Google jouw website en teksten ziet. Hoe je beter vindbaar kunt worden. Mijn blogs en teksten zijn een lekker hapje voor jouw potentiële klanten. Zo maak ik ze hongerig naar jouw producten of diensten.

Maaskant Schrijft Saskia Maaskant

Zo logisch als wat

Maaskant schrijft is zo logisch als wat. Ergens in februari gaat mijn website de lucht in. Maar zelf vlieg ik nu al.

maaskantschrijft.nl is nu online!


Rene Greve, SEO Internet Marketeer, voegde mij toe aan zijn rijtje ‘Crème de la crème van Nederlandse copywriters‘. Potverdrie, is me dat even leuk!

Plaats een reactie