Meteen naar de inhoud

Blog meerminnenverdrinkenniet.nl in de lucht!

Blog meerminnenverdrinkenniet.nl

Sinds een uurtje of twee is meerminnenverdrinkenniet.nl in de lucht! Ik ben zo ongelofelijk trots op dit blog ♥ 

Het heeft de naam van mijn nieuwe boek Meerminnen verdrinken niet, een spannend historisch verhaal voor jong en oud over de vergeten Stormramp van 1911.

Minstens twee keer per week zal ik op dit blog heerlijk leesvoer delen: een lekkere versnapering voor lui-op-de-bank of gewoon een tussendoortje op het werk. Ik zal je tongstrelende en hilarische zoute en zoete (Zeeuwse) recepten geven en je meer vertellen over mosseldorp Bruinisse Toen & Nu. Ik geef je er uitgaanstips. Ik laat je kennismaken met interessante Zeeuwen en hun binding met dat land in zee en laat je vooral genieten van Zeeland. Ook zul je op dit blog regelmatig leuke achtergrondverhalen over ‘Meerminnen verdrinken niet’ vinden. Ik raak maar niet uitgepraat over dat boek ;).

Laat het je smaken

Ik hoop dat mijn leesvoer je zal smaken. Ik doe in elk geval mijn best voor een glimlach, liefst zo nu en dan een onderdrukte schaterlach (als jij op de bank zit te lezen en de rest van je gezin is aan het bingewatchen op Netflix óf als je op je werk tussendoor een blogje verorbert en je eigenlijk heel hard bezig hoort te zijn met iets superserieus…).

Ik hoop dat je veel leeshonger hebt. Tast toe op meerminnenverdrinkenniet.nl!

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten