Blog meerminnenverdrinkenniet.nl

Blog meerminnenverdrinkenniet.nl in de lucht!

Foto van auteur

By Saskia Maaskant

Sinds een uurtje of twee is het blog meerminnenverdrinkenniet.nl in de lucht! Ik ben er zo ongelofelijk trots op ♥ 

Het heeft de naam van mijn nieuwe boek Meerminnen verdrinken niet, een spannend historisch verhaal voor jong en oud over de vergeten Stormramp van 1911.

Op dit blog zal ik heerlijk leesvoer delen: een lekkere versnapering voor lui-op-de-bank of gewoon een tussendoortje op het werk. Ik geef je tongstrelende en hilarische zoute en zoete (Zeeuwse) recepten en vertel je meer over mosseldorp Bruinisse Toen & Nu. Je kunt er kennismaken met interessante Zeeuwen en hun binding met dat land in zee en vooral genieten van Zeeland. Ook zul je op dit blog regelmatig leuke achtergrondverhalen over ‘Meerminnen verdrinken niet’ vinden. Ik raak maar niet uitgepraat over dat boek ;).

Laat het je smaken

Ik hoop dat mijn leesvoer je zal smaken. Ik doe in elk geval mijn best voor een glimlach, liefst zo nu en dan een onderdrukte schaterlach (als jij op de bank zit te lezen en de rest van je gezin is aan het bingewatchen op Netflix óf als je op je werk tussendoor een blogje verorbert en je eigenlijk heel hard bezig hoort te zijn met iets superserieus…).

Heb je veel leeshonger? Tast dan toe op meerminnenverdrinkenniet.nl!