‘Zeer fijn youngadultboek dat door menige lezers zal gesmaakt worden.’ (boeklovers.wordpress.com)

‘De auteur heeft een eigen schrijfstijl, wat toch wat aanpassing vergde maar niettemin zeer vlot las,’ vindt Ingrid Poisson van boeklovers.wordpress.com. ‘Het verhaal had dan ook constant mijn volledige aandacht (…),’ gaat ze verder. 

Ze besluit haar mening over Dromer met: ‘Zeer fijn young adult-boek dat door menige lezers zal gesmaakt worden.’

Lees de complete recensie van Ingrid op boeklovers.wordpress.com (op 3 december j.l. op het blog verschenen).

Over Saskia Maaskant

Ik ben een Nederlandse jeugdboekenauteur. Ik debuteerde in 2011 met de roman 'De Verteller van Beorga'. Mijn tweede roman 'Kieuw' werd genomineerd voor diverse prijzen in Nederland en Vlaanderen en won de Accolade voor het 'Beste Jeugdboek' (Zeeuwse Boekenprijs). 'Dromer' - mijn derde roman - won 'De Kleine Cervantes 2018'.